KONCEPTET OG FORRETNINGSBETINGELSER

Konceptet

 

Vintage Brides modtager designer brudekjoler med en nypris / butikspris fra kr. 5.000,- og opefter. Vintage Brides tager desværre ikke Lily brudekjoler ind og ej heller brudekjoler uden et brand. 

Jeg sætter din brugte brudekjole til salg for 60% af butiksprisen. Dvs. kostede kjolen fx kr. 10.000,- fra ny, så kommer kjolen til at koste kr. 6.000,- i brugtsalgspris på VintageBrides.dk. Ved et salg får du 60% af brugssalgsprisen dvs. 60% af de kr. 6.000,- = kr. 3.600,-. For de resterende 40% som tilfalder Vintage Brides får du:

 • Opbevaring af kjolen

 • Fotografering af kjolen til website og sociale medier

 • Annoncering på de sociale medier (Facebook og Instagram)

 • Mailekorrespondance med potentielle kunder

 • Fremvisning / fitting af kjolen til kunder

 • Det afsluttende salg

Når du indleverer din brudekjole hos Vintage Brides skriver begge parter under en kommissionsaftale. Aftalen er din garanti og bevis for at VintageBrides opbevarer og sætter din kjole til salg. Din brudekjole og evt. tilbehør må ikke sættes til salg andre steder end hos Vintage Brides, når kjolen / og eller accessories først er indleveret til Vintage Brides i kommission. Salgsperioden vil være på 6 måneder, en periode hvor din kjole er forsikret af din indbo forsikring, den dækker i tilfælde af brand, indbrud og vandskader. Når kjolen er blevet solgt, vil du få tilsendt en mail om salget og du vil modtage pengene på din bankkonto senest 8 dage efter salgsdatoen.

Forretningsbetingelser

Vi tager helst ikke brudekjoler ind der er ældre end 5 år, med mindre kjolen er en klassisk model og da vil brugtsalgsprisen være lavere end hvis kjolen var af nyere dato. Denne pris aftaler vi sammen. Din kjole skal være fin, uden huller, misfarvning mv., samt være nyrenset. Jeg glæder mig til at se din drøm af en brudekjole og du må gerne sende flere billeder af den på kontakt@vintagebrides.dk også evt. af tilbehør som: slør, bælte, sko, taske mv. hvis du også gerne vil sælge det. Send gerne fotos både hvor du har kjolen på (gerne fra brylluppet) og hvor den hænger på en bøjle. 

 

Vintage Brides skal også bruge følgende  oplysnin-ger på mail:

 

 • Dit fulde navn

 • Adresse

 • Telefonnummer

 • Størrelse på kjolen (sko mv.)

 • Kjolens mærke (brand)

 • Kvittering på kjolen 

 • Kjolens butikspris uden slør, skørt mv.

 • Kjolens stand, har den pletter, huller, er den renset mv.

 • Din højde og højden på skoene du havde på

 • Dit kontonummer så jeg kan overføre penge til dig ved et salg

 

Ansvar / Forsikring

Vintage Brides fraskriver sig ansvaret for hændelige uheld af den indleverede vare. Her bærer du selv ansvaret når du indleverer den. Ved tyveri eller brand henvises til egen indboforsikring. Codan forsikring har oplyst Vintage Brides, at "Indboforsikringen dækker de ting du er ved at sælge, og som derfor befinder sig udenfor forsikringsstedet. Der dækkes op til  12 måneder udenfor forsikringsstedet." Du bør dog undersøge hos dit eget forsikringsselskab hvilke betingelser der gælder for din kjole, mens hvor den befinder sig hos Vintage Brides. 

Kommissionsaftale
 

Begge parter skriver under på en kommssionaftale ved indlevering af din brudekjole. Kommissionaftalen løber i 6 måneder. Denne kan fornys efter ønskes, hvis ikke kjolen er blevet solgt i perioden.

 

Afregning

Du vil senest 8 dage efter salget af din brudekjole / tilbehør, modtage beløbet på din bankkonto, som du oplyste ved indlevering af din brudekjole. Skulle du i mellemtiden have skiftet kontonummer, bedes du venligst oplyse mig om det.


Fitting / prøvning af brudekjole

Du skal bestille tid til fitting af den / eller de kjoler du ønsker at prøve hos Vintage Brides ved at sende en mail til kontakt@vintagebrides.dk og sammen finder vi en dato.

Bemærk inden du kommer til prøvning:

Du må ikke have selvbruner på i op til 4 dage inden prøvningen for at skåne brudekjolen. Du må gerne have almindelig dagligdags make-up på, dog vær opmærksom på ikke at bruge foundation på din hals og dit skulderparti og af hensyn til kjolen og for at skåne den.

Tag gerne et par brudesko med - eller hvis du endnu ikke har købt dine brudesko - så et par sko med den hælhøjde du ønsker at have på til din brudekjole.

At skulle prøve og finde sin brudekjole er en dejlig og helt unik oplevelse og du er selvfølgelig velkommen til at tage et par veninder / og eller din mor med. Der er desværre ikke plads til flere end 3 personer udover dig selv i showroomet.

OM VINTAGE BRIDES

Velkommen til Vintage Brides.dk

 

Mit navn er Merete Martin Jensen, jeg er 55 år og gift for 2. gang med Martin - og så elsker jeg bare bryllupper.
 

Jeg blev gift første gang i 1990 med Thomas der er far til mine 2 voksne døtre: Amanda og Emma. Dengang blev jeg gift i en kridhvid satin kjole, en corsage-sag med slæb og en masse af perler og løse strut ærmer med rosetter på – en drøm af en kjole … dengang og slet ikke min stil i dag.

Da jeg blev gift med Martin anden gang i 2010 - 20 år senere, fik jeg specialsyet min brudekjole i gammelrosa silke og med et blondestykke i taljen og en fin kortærmet blondejakke – min drømme-brudekjole.

 

Under forberedelserne til begge mine bryllupper savnede jeg en butik der solgte unikke og dyre designer brudekjoler til fornuftige priser – så også jeg kunne være med. Og da jeg altid har gået ind for genbrugstanken fik jeg idéen med Vintage Brides i Aarhus, hvor vi mangler lige præcis denne type genbrugsbutik.

 

Tag et kig på brudekjolerne og tilbehøret der er sat til salg her på hjemmesiden og har du lyst til at prøve én eller flere af kjolerne, så send mig en besked/mail, så vi sammen kan finde en dato for prøvning der passer os begge.

Vil du sælge din drømmekjole

Er du klar til at sælge din drømmebrudekjole? Har du det som mig, der synes at det er både synd og skam at lade en smuk brudekjole blive hængende i skabet, når en anden kommende brud kan få lige så meget glæde af den som dig? Og så skåner du miljøet ved at genbruge en brudekjole mere en 1 gang.

 

Læs betingelserne her til venstre, inden du bestemmer dig for at få din drømmebrudekjole i kommission hos Vintage Brides.

​​

3. juli 2018 - Artikel bragt i Lokalavisen Aarhus Nord:
Hvorfor skal brudekjolen samle støv i skabet?

ARTIKLER